Kyllingsuppe

2 kyllinger (ukrydrete)
1 løk
1 hel uskrelt hvitløk
1/2 purre
2 ts koriander
frisk timian
1 dl tørr sherry
4 laurbærblad
2 gulrøtter
1 bunt frisk asparges
1 stilk selleri
ca 2 l vann

Brun kyllingene i ovnen med 1 løk, hvitløk, purre, timian, 1 laurbærblad og 2 ts koriander.
Ha alt i en kjele og tilsett vannet og kok opp Skum av.Tilsett 1 ts salt og la småkoke i minst 1 time.
Fjern ingrediensene og sil kraften.

Del opp yllingkjøttet i strimler. Kok opp kraften med herryen, Tilsett laurbærblad og godt med frisk timian. Småkok i 10 min,
Fjern urtene. Skjær gulrøttene i strimler og aspargesen og stangsellerien i biter, Ha i grønnsakene og kjøttet, gi det et kort oppkok.
Smak til med salt og pepper.
Server.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør