Fingerkremkjeks
400 g hvetemel
100 g potetmel
200 g sukker
300 g smør
1-2 ts bakepulver
2 ss fløte
1 ts vaniljesukker
1 egg
Rør smør og sukker hvitt, og tilsett resten av ingrediensene.
La deigen stå før den kjevles ut eller kvernes til 7 cm lange stenger.
Fyll:
125 g melis
1/4 plate delfiafett
Romessens eller vaniljeessens. Eller rett og slett rom.
Legg fyll på en kjeks, og legg ny kjeks oppå.
100 g potetmel
200 g sukker
300 g smør
1-2 ts bakepulver
2 ss fløte
1 ts vaniljesukker
1 egg
Rør smør og sukker hvitt, og tilsett resten av ingrediensene.
La deigen stå før den kjevles ut eller kvernes til 7 cm lange stenger.
Fyll:
125 g melis
1/4 plate delfiafett
Romessens eller vaniljeessens. Eller rett og slett rom.
Legg fyll på en kjeks, og legg ny kjeks oppå.
Kommentarer
Legg inn en kommentar