Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør

Ingredienser:
2 tykke stykker entrecote

250 g usaltet smør
hvit pepper
maldonsalt
1 bunt finhakket persille
2 finhakkede hvitløksfedd
2 finhakkede sjalottløk
1 ss dijonsennep

Lag hovmestersmør:
Del det kalde smøret i terninger. Ha det i en blender, og kjør til en glatt masse sammen med de andre ingrediensene.
Fordel smøret i clingfilm (plastfolie, gladpak) og rull det sammen til en pølse og frys det.
Skjær pølsen i skiver, og legg dette på grillet, varmt kjøtt.

Grill kjøttet på sterk direkte varme til ferdig. Ha på hovmestersmør, og la det så vidt smelte før du tar kjøttet av grillen. Ha på salt og pepper og server.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm