Sjokoladekake i langpanne

Ingredienser:
3 egg
4,5 dl farin
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
3 ss kakao
250 gram smør
2,5 dl melk

Visp egg og sukker til eggedosis.
Sikt i resten av de tørre ingrediensene.
Ha i smeltet smør og melk.

Stekes i langpanne ved 180 grader i ca. 30-40 minutter.

Topping:
150 gram smør
1 plate kokesjokolade
4 ss kaffe
300 gram melis

Smelt smør og kokesjokolade i vannbad. Avkjøl noe, og ha i 300 gram melis og 3 ss vaniljesukker.
Bland sammen, og smør utover kaken etter at den er stekt og avkjølt.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør