Laks med timian, asparges og poteter
Ingredienser:
Poteter i biter
Olivenolje
Fersk timian
Sitronsaft
1 fedd hvitløk
Salt
Pepper
Dressing
2 ts sitronsaft
2 ts honning
2 ts raspet fersk ingefær
2 fedd hvitløk
1 ts hakket fersk timian
Salt
Pepper
2 porsjonsstykker laks
1/2 sitron
Skrell potetene, og del dem i passe biter. Spre dem utover en ildfast form eller stekebrett, og ha på litt olivenolje, itronsaft, hvitløk, salt og pepper. Stek ved 200 grader i 25 minutter.
Legg laksen på brettet sammen med potetene. Ha på litt salt og pepper på fisken. Ha på dressingen. Dette skal gjøres på begge sider av fisken.
Legg 3 sitronskiver oppå hvert laksestykke, og topp med en timiankvist på hver.
Skrell aspargesen, og legg den på brettet. Hell over olivenolje over fisk og asparges, ha på salt, pepper og olje på aspargesen, og stek ved 200 grader i 8-10 minutter.
Servèr!
Poteter i biter
Olivenolje
Fersk timian
Sitronsaft
1 fedd hvitløk
Salt
Pepper
Dressing
2 ts sitronsaft
2 ts honning
2 ts raspet fersk ingefær
2 fedd hvitløk
1 ts hakket fersk timian
Salt
Pepper
2 porsjonsstykker laks
1/2 sitron
Skrell potetene, og del dem i passe biter. Spre dem utover en ildfast form eller stekebrett, og ha på litt olivenolje, itronsaft, hvitløk, salt og pepper. Stek ved 200 grader i 25 minutter.
Legg laksen på brettet sammen med potetene. Ha på litt salt og pepper på fisken. Ha på dressingen. Dette skal gjøres på begge sider av fisken.
Legg 3 sitronskiver oppå hvert laksestykke, og topp med en timiankvist på hver.
Skrell aspargesen, og legg den på brettet. Hell over olivenolje over fisk og asparges, ha på salt, pepper og olje på aspargesen, og stek ved 200 grader i 8-10 minutter.
Servèr!
Kommentarer
Legg inn en kommentar