Kremet steinsoppsaus
Legg 40 gram tørket steinsopp i vann i 10 minutter før den skal brukes.
Kutt 1 kepaløk og 2 fedd hvitløk i båter, og stek lett i 2 ss smør.
Ha i 1/2 dl sherryeddikk, og reduser til halvparten. Ha så i steinsoppen og hell på 2 dl fløte og 2 dl kyllingkraft. La dette småkoke til det tykner, det tar ca. 10 min. Ha i 4 ss finhakket gressløk, og smak til med salt og pepper.
Kutt 1 kepaløk og 2 fedd hvitløk i båter, og stek lett i 2 ss smør.
Ha i 1/2 dl sherryeddikk, og reduser til halvparten. Ha så i steinsoppen og hell på 2 dl fløte og 2 dl kyllingkraft. La dette småkoke til det tykner, det tar ca. 10 min. Ha i 4 ss finhakket gressløk, og smak til med salt og pepper.
Kommentarer
Legg inn en kommentar