Honningglasserte grønnsaker
Passer utmerket til mange kjøttretter.
2 rødbeter
2-3 gulrøtter
2 neper
1 sellerirot
1-2 løk
1 hel hvitløk
olje
1 ts tørkede urter, f. eks. timian
salt
1 ss eplesidereddik
1 ss honning
friske urter, f. eks timian
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skjær alle grønnsakene unntatt hvitløken i omtrent like store biter, ca. 3-4 cm. Del hvitløken i 2. Ha alt i en ildfast form eller panne. Hell over olje, krydre med urter og salt. Bland godt.
Stek i litt under midten av ovnen i 30-40 minutter.
Rør sammen eddik og honning, og hell blandingen over gønnsakene. La stå i 5-10 minutter før du serverer.
Kilde: Dagbladet Magasinet - Andreas Viestad
2 rødbeter
2-3 gulrøtter
2 neper
1 sellerirot
1-2 løk
1 hel hvitløk
olje
1 ts tørkede urter, f. eks. timian
salt
1 ss eplesidereddik
1 ss honning
friske urter, f. eks timian
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skjær alle grønnsakene unntatt hvitløken i omtrent like store biter, ca. 3-4 cm. Del hvitløken i 2. Ha alt i en ildfast form eller panne. Hell over olje, krydre med urter og salt. Bland godt.
Stek i litt under midten av ovnen i 30-40 minutter.
Rør sammen eddik og honning, og hell blandingen over gønnsakene. La stå i 5-10 minutter før du serverer.
Kilde: Dagbladet Magasinet - Andreas Viestad
Kommentarer
Legg inn en kommentar