Hjemmelaget hvetetortillas
Hvem er ikke lei av de ferdige hvetetortillasene med masse konserveringsmiddel i? Lag din egen!
Oppskriften er for 10 store (20cm) eller 20 små (10 cm)
225 g hvetemel
12 ts salt
1/2 ts sukker
60 g romtemperert smør
1 dl lunket vann
Kna sammen mel, sukker, salt og smør godt sammen. Tilsett litt og litt vann, og kna deigen videre i 2-4 min.
Del deigen i ønsket antal emner, og plasser på melet brett. La hvile i 30 min.
Kjevle ut emnene, og stek dem i tørr panne på medium varme på begge sider til gyllenbrune prikker kommer frem - maks 30-40 sek pr. side. Holdes varme, eller pakkes inn til servering.
Oppskriften er for 10 store (20cm) eller 20 små (10 cm)
225 g hvetemel
12 ts salt
1/2 ts sukker
60 g romtemperert smør
1 dl lunket vann
Kna sammen mel, sukker, salt og smør godt sammen. Tilsett litt og litt vann, og kna deigen videre i 2-4 min.
Del deigen i ønsket antal emner, og plasser på melet brett. La hvile i 30 min.
Kjevle ut emnene, og stek dem i tørr panne på medium varme på begge sider til gyllenbrune prikker kommer frem - maks 30-40 sek pr. side. Holdes varme, eller pakkes inn til servering.
Kommentarer
Legg inn en kommentar