Hjemmelaget hvetetortillas

Hvem er ikke lei av de ferdige hvetetortillasene med masse konserveringsmiddel i? Lag din egen!

Oppskriften er for 10 store (20cm) eller 20 små (10 cm)

225 g hvetemel
12 ts salt
1/2 ts sukker
60 g romtemperert smør
1 dl lunket vann

Kna sammen mel, sukker, salt og smør godt sammen. Tilsett litt og litt vann, og kna deigen videre i 2-4 min.

Del deigen i ønsket antal emner, og plasser på melet brett. La hvile i 30 min.

Kjevle ut emnene, og stek dem i tørr panne på medium varme på begge sider til gyllenbrune prikker kommer frem - maks 30-40 sek pr. side. Holdes varme, eller pakkes inn til servering.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør