Kyllingkraft / hønsebuljong
Denne er fin å ha i fryseren - brukes til mange forskjellige retter, supper og sauser.
Ingredienser:
750 g hønse- / kyllingben / kyllinglår / vinger - ta det du finner i butikken.
1 løk delt i 4
2 gulrøtter
1 purre (ta bort det grønneste)
1 stilk stangselleri eller en halv sellerirot
urtebukett (timian, persille, salvie etc.)
4 liter vann
Del opp grønnsakene, ha alt i gryten. Kok opp og la trekke i 2-3 timer. Husk å skumme av med jevne mellomrom. Sil, avkjøl og frys ned i porsjoner.
Ingredienser:
750 g hønse- / kyllingben / kyllinglår / vinger - ta det du finner i butikken.
1 løk delt i 4
2 gulrøtter
1 purre (ta bort det grønneste)
1 stilk stangselleri eller en halv sellerirot
urtebukett (timian, persille, salvie etc.)
4 liter vann
Del opp grønnsakene, ha alt i gryten. Kok opp og la trekke i 2-3 timer. Husk å skumme av med jevne mellomrom. Sil, avkjøl og frys ned i porsjoner.
Kommentarer
Legg inn en kommentar