Brioche hamburgerbrød 



Brioche hamburgerbrød 


9 stk. 
2 dl H-melk 
100 g usaltet smør 
2 store egg, lett pisket 
55 g sukker 
1,5 ts salt 
450 g hvetemel 
2 ts tørrgjær eller 25 g fersk gjær 
Bland alt det tørre, ha i melk og egg. Elt på lav hastighet i 10 minutter, og ha så i romtemperert smør i terninger. Elt videre i 5 minutter eller til smøret er godt inkorporert. 
la deigen heve i 1 time. 
Ha deigen på en benk, form 9 brioche. 
La dem etterheve 1 time. 
Forvarm ovnen til 200 grader 
pensle bollene med vispet egg og strø over sesamfrø. 
Ha noen isbiter i en ildfast form nederst i ovnen for å produsere litt damp. 
Stek i 15-20 min. til gyldne. Ha over bakepapir om de blir for mørke.




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør