Enkel jordskokkpuré
Ingredienser til 4 porsjoner:
400 g jordskokk
2 dl fløte
2 ss smør
salt og pepper
sitron
melk og vann til koking
Skrell jordskokken, etterhvert som du skreller legger du de skrelte i vann tilsatt sitronsaft for å unngå misfarging på jordskokken.
Del jordskokkene i mindre og like biter.
Kok så jordskokkene møre i 50/ 50 vann og melk, ha i såpass med væske at det dekker jordskokkene.
Hell av væsken, og tilsett fløte og smør. Mos massen i blender, med stavmikser el. l.
Smak til med salt og pepper.
400 g jordskokk
2 dl fløte
2 ss smør
salt og pepper
sitron
melk og vann til koking
Skrell jordskokken, etterhvert som du skreller legger du de skrelte i vann tilsatt sitronsaft for å unngå misfarging på jordskokken.
Del jordskokkene i mindre og like biter.
Kok så jordskokkene møre i 50/ 50 vann og melk, ha i såpass med væske at det dekker jordskokkene.
Hell av væsken, og tilsett fløte og smør. Mos massen i blender, med stavmikser el. l.
Smak til med salt og pepper.
Skal fløten varmes?
SvarSlettBeklager sent svar. Nei, du trenger ikke det. Du varmer alt sammen til slutt.
Slett