Enkel jordskokkpuré

Ingredienser til 4 porsjoner:
400 g jordskokk
2 dl fløte
2 ss smør
salt og pepper
sitron
melk og vann til koking

Skrell jordskokken, etterhvert som du skreller legger du de skrelte i vann tilsatt sitronsaft for å unngå misfarging på jordskokken.
Del jordskokkene i mindre og like biter.

Kok så jordskokkene møre i 50/ 50 vann og melk, ha i såpass med væske at det dekker jordskokkene.

Hell av væsken, og tilsett fløte og smør. Mos massen i blender, med stavmikser el. l.
Smak til med salt og pepper.

Kommentarer

  1. Svar
    1. Beklager sent svar. Nei, du trenger ikke det. Du varmer alt sammen til slutt.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør