Vaktler med kirsebærsaus

Enkel, men eksklusiv forrett.

4 porsjoner

4 vaktler
4 skiver bacon (tørrsaltet og av god kvalitet)
1 ss olje
2 ss smør
1 ss honning
100 g kirsebær (er det ikke sesong kan du bruke hermetiske)
salt og pepper

4 vårløk
1 ss smør
1 dl vann
1 ts salt
frisk oregano
rosepepper

Fremgangsmåte:
Skjær av lårene og brystene.
Salt og pepre kjøttet.
Kutt bacon i strimler.
Stek vaktel-lårene i panne med olje og smør.
Legg i vaktelbrystene og stek dem i 2 min. på hver side.
Ta ut alt kjøttet og legg til side.
Ha i honning og kirsebær. Kok inn til det er tykt som sirup.
Kutt vårløk i store biter, og kok løken i vann, smør og salt til den er myk.
Strø over oregano og rosépepper.
Servér med en gang.



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør