Vaktler med kirsebærsaus
Enkel, men eksklusiv forrett.
4 porsjoner
4 vaktler
4 skiver bacon (tørrsaltet og av god kvalitet)
1 ss olje
2 ss smør
1 ss honning
100 g kirsebær (er det ikke sesong kan du bruke hermetiske)
salt og pepper
4 vårløk
1 ss smør
1 dl vann
1 ts salt
frisk oregano
rosepepper
Fremgangsmåte:
Skjær av lårene og brystene.
Salt og pepre kjøttet.
Kutt bacon i strimler.
Stek vaktel-lårene i panne med olje og smør.
Legg i vaktelbrystene og stek dem i 2 min. på hver side.
Ta ut alt kjøttet og legg til side.
Ha i honning og kirsebær. Kok inn til det er tykt som sirup.
Kutt vårløk i store biter, og kok løken i vann, smør og salt til den er myk.
Strø over oregano og rosépepper.
Servér med en gang.
4 porsjoner
4 vaktler
4 skiver bacon (tørrsaltet og av god kvalitet)
1 ss olje
2 ss smør
1 ss honning
100 g kirsebær (er det ikke sesong kan du bruke hermetiske)
salt og pepper
4 vårløk
1 ss smør
1 dl vann
1 ts salt
frisk oregano
rosepepper
Fremgangsmåte:
Skjær av lårene og brystene.
Salt og pepre kjøttet.
Kutt bacon i strimler.
Stek vaktel-lårene i panne med olje og smør.
Legg i vaktelbrystene og stek dem i 2 min. på hver side.
Ta ut alt kjøttet og legg til side.
Ha i honning og kirsebær. Kok inn til det er tykt som sirup.
Kutt vårløk i store biter, og kok løken i vann, smør og salt til den er myk.
Strø over oregano og rosépepper.
Servér med en gang.
Kommentarer
Legg inn en kommentar