Panna Cotta

Dette er en meget velsmakende dessert! Mange tror den er vanskelig å lage, men klarer du å skru på komfyren klarer du å lage Panna Cotta.

6 (små) porsjoner) eller 4 vanlige porsjoner

Ingrdienser:
6 dl fløte
1 vaniljestang
3 plater gelatin
1 dl sukker
evt. sitron eller limesaft

Kok opp fløte, oppskåret vaniljestang og sukker under omrøring. Fjern vaniljestangen. Bløtlegg gelatin som anvist på pakken. Rør inn gelatin i fløten til alt er oppløst. Ha evt. i saft av en halv sitron eller en hel lime.

Hell smeten i porsjonsformer og sett i kjøleskap natten over.

Du kan enten servere Panna Cotta i formen eller du kan ha formen i vannbad, og velve den forsiktig over på en tallerken.

Serveres med bærcoulis. Se oppskrift her:



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør