Verdens beste pepperkakedeig!

 (fra tine.no)

300 g meierismør
2 dl sirup
4 dl sukker
2 dl kremfløte
1 ts malt nellik
1 ts malt ingefær
1 ts malt pepper
4 ts kanel
2 ts bakepulver
900 g hvetemel



Bland smør, sirup, sukker i en kjele. Varm opp på middels varme til alt er helt smeltet. Ta kjelen av platen og avkjøl blandingen noe.

Rør i fløten. Sikt i krydder, bakepulver og det meste av melet. Resten av melet rører du inn litt etter litt til du får en jevn og passe fast deig. La pepperkakedeigen stå kaldt til neste dag.

Stekes på 175°C i ca. 10 minutter. Avkjøles på rist.



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør