BBQ-saus

Ingredienser:

1 stk løk
2 stk chili
2 ss olje
2 ss soyasaus
2 bx hermetiske tomater
0,75 dl eplecidereddik
1 s sterk dijonsennep
1/2 ss worchestershiresauce
2 ss brunt sukker
1,5 ss paprikapulver
1 ts cayennepepper
1 ts salt
2 ts malt pepper

Finhakk løk, og fres den i olje til myk.
Tilsett resten av ingrediensene, og kok opp. Skru ned temperaturen, og la småkoke i 1,5 timer.
Avkjøl sausen, og kjør den glatt med food processor eller stavmikser.
Oppbevares i kjøleskap inntil 1 uke.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør