Kinesisk Chilibiff
500 g biff etter eget ønske
30 g hakket fersk ingefær
3-4 fedd hakkede fedd hvitløk
3 vårløk
1 chili, hakket
1 ts sesamfrø
1 ss frisk koriander, hakket
Marinade:
2 ss soyasaus
1 ss sesamolje
1/4 ts sukker
Saus:
4 ss kinesisk risvinseddik
3 ss honning
2 ss ketchup
1 ss Kecap manis (søt soyasaus)
Skjær biffkjøttet i strimler (ca. 4-5 mm)
Mariner kjøttet i minst 20 minutter.
Kutt opp grønnsakene.
Bland sammen ingrediensene til sausen i en kaserolle, og kok opp. La det koke i 2-3 minutter.
Fres hvitløk, ingefær, vårløk og chili i litt olje i en stekepanne. Sett til side.
Ta biffstrimlene opp av marinaden og stek dem kjapt i en stekepanne. Ha i grønnsakene og hell over saus. Bland lett sammen.
Strø over sesamfrø og koriander.
Serveres med tortillas eller ris.
30 g hakket fersk ingefær
3-4 fedd hakkede fedd hvitløk
3 vårløk
1 chili, hakket
1 ts sesamfrø
1 ss frisk koriander, hakket
Marinade:
2 ss soyasaus
1 ss sesamolje
1/4 ts sukker
Saus:
4 ss kinesisk risvinseddik
3 ss honning
2 ss ketchup
1 ss Kecap manis (søt soyasaus)
Skjær biffkjøttet i strimler (ca. 4-5 mm)
Mariner kjøttet i minst 20 minutter.
Kutt opp grønnsakene.
Bland sammen ingrediensene til sausen i en kaserolle, og kok opp. La det koke i 2-3 minutter.
Fres hvitløk, ingefær, vårløk og chili i litt olje i en stekepanne. Sett til side.
Ta biffstrimlene opp av marinaden og stek dem kjapt i en stekepanne. Ha i grønnsakene og hell over saus. Bland lett sammen.
Strø over sesamfrø og koriander.
Serveres med tortillas eller ris.
Kommentarer
Legg inn en kommentar