Skinkesalat med mozarella
Lei av melon og skinke? Prøv denne.
200 g spekeskinke av god kvalitet. (Parma, Iberico, San Danielle etc.)
1 honningmelon
1 pk pinjekjerner
1 stk fersk mozarella
8 stk asparges
1 potte basilikum
4 ss meget god olivenolje
Legg skinke utover 4 tallerkener. Riv opp mozarella og fordel jevnt på tallerkenene. Vask melonen godt, og skjær den opp i staver. Du kan beholde skallet på.
Kok aspargesen i 2 minutter, skyll dem i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Del dem opp i to-tre deler, og fordel dem. Dryss over ristede pinjekjerner, og strø over noen basilikum-blader.
Til slutt har du over en ss olivenolje over hver tallerken.
200 g spekeskinke av god kvalitet. (Parma, Iberico, San Danielle etc.)
1 honningmelon
1 pk pinjekjerner
1 stk fersk mozarella
8 stk asparges
1 potte basilikum
4 ss meget god olivenolje
Legg skinke utover 4 tallerkener. Riv opp mozarella og fordel jevnt på tallerkenene. Vask melonen godt, og skjær den opp i staver. Du kan beholde skallet på.
Kok aspargesen i 2 minutter, skyll dem i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Del dem opp i to-tre deler, og fordel dem. Dryss over ristede pinjekjerner, og strø over noen basilikum-blader.
Til slutt har du over en ss olivenolje over hver tallerken.
Kommentarer
Legg inn en kommentar