Skinkesalat med mozarella

Lei av melon og skinke? Prøv denne.

200 g spekeskinke av god kvalitet. (Parma, Iberico, San Danielle etc.)
1 honningmelon
1 pk pinjekjerner
1 stk fersk mozarella
8 stk asparges
1 potte basilikum
4 ss meget god olivenolje

Legg skinke utover 4 tallerkener. Riv opp mozarella og fordel jevnt på tallerkenene. Vask melonen godt, og skjær den opp i staver. Du kan beholde skallet på.
Kok aspargesen i 2 minutter, skyll dem i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Del dem opp i to-tre deler, og fordel dem. Dryss over ristede pinjekjerner, og strø over noen basilikum-blader.
Til slutt har du over en ss olivenolje over hver tallerken.






Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør