Sarah Bernard-kaker


Ingredienser:

Bunn:
500 g kransekakemasse

Krem:
3,3 dl kremfløte
150 g kokesjokolade av god kvalitet

Glasur:
150 g kokesjokolade av god kvalitet
4 ss delfiafett

Slik gjør du:
Bunner:
Kjevle ut ca. 1 cm tykt. Stikk ut små rundinger med f. eks et eggeglass og stek dem på 175 grader i ca. 18 minutter - midt i ovnen. Følg med, tiden vil variere med forskjellige stekeovner. Avkjøl bunnene på rist.

Krem:
Varm opp fløte til kokepunktet, og tilsett hakket sjokolade. Ta kasserollen av platen og rør inn sjokoladen til den er smeltet. Sett kremen til avkjøling i kjøleskap natten over.

Pisk kremen til den er litt luftig.
Ha kremen i en sprøytepose og sprut på en god del krem på den enkelte bunnen.

Glasur:
Smelt sjokolade i vannbad, og bland deretter inn delfiafettet. Dypp kakene i glasuren. Kjøl kakene litt ned. Perfekte å fryse, tiner på no time!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør