Thai-kyllingsuppe

  • 400 g kyllingfilet, evt. ferdig strimlet
  • 6 sjampinjonger
  • 1 rød paprika
  • 4 vårløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss rød currypasta eller Red curry kryddermiks
  • 4 dl kyllingkraft eller –buljong (1 buljongterning løst opp i kokende vann)
  • 2 bokser kokosmelk
  • 2 ss fiskesaus
  • 2 ss soyasaus
  • saften av ½ lime
  • salt og pepper
  • 1 neve friske korianderblader
Slik gjør du:
  1. Sett gryten på platen og varm opp. Skjær paprikaen i strimler, evt. sopp i skiver og finsnitt vårløk. Fres halvparten av vårløken raskt med soppen i olje.
  2. Del kyllingfilet i strimler og ha i gryten sammen med currypasta, kraft, kokosmelk og kylling og la småkoke i ca. 5 minutter.
  3. Ha i tomater, fiskesaus, soyasaus, limesaft og resten av vårløken. Smak til med salt og pepper, dryss over koriander og server.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør