Fluffy hamburgerbrød
Ingredienser:
50 g gjær
1,6 kg mel
90 g potetmos (pulver fra pose)
9 dl vann
3 ts salt
3 ts honning
6 ss olivenolje
Bland gjær, fingervarmt vann, honning, olje og potetmospulver.
Ha resten av ingrediensene.
Elt deigen i kjøkkenmaskin i 15 minutter.
La den heve 45 minutter.
Form hamburgerbrød (36 stk), trykk dem litt flate, og la dem etterheve i 40 minutter,
Stekes på 220 grader.
50 g gjær
1,6 kg mel
90 g potetmos (pulver fra pose)
9 dl vann
3 ts salt
3 ts honning
6 ss olivenolje
Bland gjær, fingervarmt vann, honning, olje og potetmospulver.
Ha resten av ingrediensene.
Elt deigen i kjøkkenmaskin i 15 minutter.
La den heve 45 minutter.
Form hamburgerbrød (36 stk), trykk dem litt flate, og la dem etterheve i 40 minutter,
Stekes på 220 grader.
Kommentarer
Legg inn en kommentar