Ratatouille a'la Bent Stiansen

Ingredienser:
1 kepaløk
3 fedd hvitløk
1 rød paprika
1 grønn paprika 
1 squash
0,5 aubergine
1 dl god olivenolje
2 ss tomatpure
1 ts finhakket timian
1 ts brunt sukker
1 ss hvitvinseddik
1 stilk rosmarin
200 g hakkede tomater
0,5 dl hakket basilikum.

Rens grønnsakene og kutt de i terninger. Varm oljen i en kjele og fres grønnsakene i tre minutter. Tilsett tomatpure, timian, sukker, eddik, rosmarin og hakkede tomater. Kok opp og smak til med salt og pepper. La ratatouilleen koke i fem minutter og tilsett grovhakket basilikum. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør