Kyllingsuppe med karri

Kyllingsuppe blir sjelden bedre enn dette!
Ingredienser til 4 porsjoner:
400 g kyllingfilèt
2 ss meierismør
1 løk
2 gulrøtter
100 g champignon
2 ts karri
8 dl kyllingkraft
1,5 dl fløte
1 dl hakket persille
100 g maiskorn
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
4 skiver bacon
4 ss crème fraiche

Slik gjør du det:
Stek bacon sprøtt på svak varme. Settes til side. Skjær kyllingfilèt i biter. Stek kyllingbitene i en kjele med smøret til de får en fin og gyllen farve. Rens og grovhakk løk, gulrot og sopp. Stek dette sammen med kyllingfilèten et par-tre minutter. Tilsett karri og la det surre en liten stund. Tilsett kyllingkraft, finhakket persille, maiskorn, salt og pepper. La det småkoke på middels varme i 10 minutt. Servèr suppen rykende varm med bacon og Crème Fraiche på toppen. En foccacia er perfekt tilbehør til suppen.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Verdens beste brød (ligner på Andreas Viestad sitt jerngrytebrød)

Bacalao alà Hellstrøm

Hellstrøms Entrecôte med Hovmestersmør