Hjemmelavet tomatketchup fra A. Idsøe AS
A. Idsøe AS er norges kanskje beste slakterforretning med et utall fantastiske produkter.
Amerikabacon, pølser i alle varianter, pinnekjøtt og i det hele tatt.
Nå har de kommet med redningen for alle foreldre som frykter for de håpefulles sukkerinntak via ketchup - her er deres egen oppskrift:
750 gram plommetomater - knust. (bruk gjerne bokstomater, Mutti er et godt valg.
2 stk sjalottløk
3 stk nellik
5 stk hel allehånde
5 stk hel kardemomme
2 dl epleedikk
50 gram ingefær, finhakket
Rist de tørre krydderne i tørr panne til de begynner å ryke, men pass på at de ikke brenner seg. Ha alt i en bred gryte, og la det småkoke mens du rører ofte i ca. 1,5 time. Kjøl ned og kjør det til en fin masse i en blender. Ha ketchupen i et glass og oppbevar i kjøleskap. (I inntil 4 måneder)
Amerikabacon, pølser i alle varianter, pinnekjøtt og i det hele tatt.
Nå har de kommet med redningen for alle foreldre som frykter for de håpefulles sukkerinntak via ketchup - her er deres egen oppskrift:
750 gram plommetomater - knust. (bruk gjerne bokstomater, Mutti er et godt valg.
2 stk sjalottløk
3 stk nellik
5 stk hel allehånde
5 stk hel kardemomme
2 dl epleedikk
50 gram ingefær, finhakket
Rist de tørre krydderne i tørr panne til de begynner å ryke, men pass på at de ikke brenner seg. Ha alt i en bred gryte, og la det småkoke mens du rører ofte i ca. 1,5 time. Kjøl ned og kjør det til en fin masse i en blender. Ha ketchupen i et glass og oppbevar i kjøleskap. (I inntil 4 måneder)
Kommentarer
Legg inn en kommentar