En aldeles nydelig og enkel tomatsalsa.
Ingredienser:
1 fedd hvitløk
1 rødløk
6 fine tomater
Saften av 1 lime
1 ss sherry eddik
1 dl olivenolje
Salt og pepper
Slik gjør du det:
Finhakk hvitløk, hakk opp rødløk. Skrell tomatene; kok dem i 20 sek., deretter nedkjøling i isvann. Fjern skallet. Del dem i 4, ta bort frøene. Hakk dem opp. Bland sammen tomater og løk. Hell over eddik og olje. Tilsett salt og pepper etter smak. Rør sammen.
1 fedd hvitløk
1 rødløk
6 fine tomater
Saften av 1 lime
1 ss sherry eddik
1 dl olivenolje
Salt og pepper
Slik gjør du det:
Finhakk hvitløk, hakk opp rødløk. Skrell tomatene; kok dem i 20 sek., deretter nedkjøling i isvann. Fjern skallet. Del dem i 4, ta bort frøene. Hakk dem opp. Bland sammen tomater og løk. Hell over eddik og olje. Tilsett salt og pepper etter smak. Rør sammen.
Kommentarer
Legg inn en kommentar